Uporaba piškotkov na spletnem mestu: www.lesmontplus.si

UPRAVLJAVEC SPLETNEGA MESTA  IN VSEH PODATKOV POVEZANIH Z NJIM JE:

Naziv podjetja: LESMONT PLUS d.o.o.
Naslov: Črna pri kamniku 12a
Pošta in kraj: 1242 Stahovica
Naslov elektronske pošte: lesmont@amis.net
Kontaktna telefonska številka: +386  01 832 72 40

Podrobneje o ravnanju z osebnimi in drugimi podatki uporabnikov, si lahko preberete v pravnih pogojih, ki so dostopni na spletni strani.

VRSTE PIŠKOTKOV, NJIHOV NAMEN IN ČAS TRAJANJA:

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Spletno mesto uporablja piškotke, ki so opredeljeni v nadaljevanju:

 

Ime piškotka Namen Čas trajanja
CookiePreferences Piškotek v katerem se hrani Vaše strinjanje z uporabo Googlovih storitev. Dve leti.
NID Identifikator za Google nastavitve 10 mesecev.
PH_HPXY_CHECK Piškotek pomemben za samo delovanje spletne strani, naloži se ob vsakem obisku spletne strani, traja 1 sejo Do zaprtja brskalnika.
_ga Statistika ogledov spletne strani Dve leti.
_gid Statistika ogledov spletne strani En dan.
_gat Piškotek storitve Google Analytics. Piškotek se uporablja za uravnavanje števila poslanih zahtevkov Google Analytics. Piškotek ne vsebuje informacij o uporabniku. Piškotek se izbriše 10 minut po namestitvi. 10 minut.
wordpress_logged_in_3054fecbcbdf6e59458543f8aefcff8a Piškotek ki si zapomne prijavljenega uporabnika na strani Do zaprtja brskalnika.
wordpress_sec_3054fecbcbdf6e59458543f8aefcff8a Piškotek z varnostno zastavico Do zaprtja brskalnika.
wordpress_test_cookie Piškotek storitve Visual Website Optimizer, ki služi nadzoru anonimne uporabe spletnega mesta za potrebe spreminjanja oblikovne predloge le-tega. Do zaprtja brskalnika.
wp-settings-1 Nastavi se zaradi prilagoditve pogleda strani in (administratorskega) vmesnika. 210 minut od posodobitve strani.
wp-settings-time-1 Nastavi se zaradi prilagoditve pogleda strani in (administratorskega) vmesnika. 210 minut od posodobitve strani.

Upravljavec zagotavlja obvestilo brez privolitve v kolikor uporablja te piškotke:

  1. piškotki, ki so potrebni izključno zaradi prenosa sporočila po elektronskem komunikacijskem omrežju in
  2. piškotki, ki so nujno potrebni za zagotovitev storitve informacijske družbe, ki jo naročnik ali uporabnik izrecno zahtevata.

 

Upravljavec zagotavlja obvestilo s privolitvijo uporabnika v vseh ostalih primerih in uporabnika ustrezno obvešča o možnostih nastavitev piškotkov. Upravljavec brez izrecne privolitve ne uporablja piškotkov, ki potrebujejo privolitev uporabnika za namestitev. Upravljavec zagotavlja možnost naknadne spremembe privolitve uporabnika s tem, da obvestilo ohranja na vidnem mestu na spletni strani.